ANTI STRESS KANTOORINRICHTING

Wij geven u graag advies!

Contact

“Door de hoge kosten en negatieve gevolgen die werkstress met zich meebrengt is er veel behoefte aan effectieve oplossingen.

#1

Beroepsziekte

1 op de 7

Stress gerelateerde klachten

8.200

Werkstress verzuimkosten
per werknemer

2,5 miljard

Kosten werkgevers

37,1%

Ziekteverzuim door
werkstress

Hoe voorkomt u stress op kantoor?

Zoals u al kan zien aan bovenstaande feiten is stress op dit moment een groot probleem binnen werkend Nederland en om stress op de werkvloer tegen te gaan vergt dit de juiste kennis, vaardigheden en hulpmiddelen. Werkstress kan leiden tot een vergrote kans op hart en vaatziekten, obesitas, in slaap- of doorslaapproblemen, stemmingsproblemen, depressies, fysieke klachten, afname van de hersenfuncties (geheugen en concentratie), overspanning en burn-out. Dat de werkzaamheden dan niet verlopen zoals gepland is te begrijpen.

Naar aanleiding van de hoge kosten en de negatieve gevolgen van werkstress is er veel behoefte aan effectieve oplossingen. Mikomax biedt hiervoor de oplossing. Wij zijn samen met een geselecteerd netwerk aan dealers opgeleid tot stresspreventie en gezond werken specialisten. Wij van Mikomax kunnen u helpen met advies op het gebied van stresspreventie en gezond werken, maar kunnen hierbij ook een ondersteunende kantoorinrichting aanbevelen. Neem contact met ons en wij leggen u het graag verder uit!

ANTI STRESS PRODUCTEN

Vitaliteit en gezondheid is een verantwoording van zowel werkgever als werknemer. Door het aanbieden van een werkomgeving waarbij aandacht is voor ontspanning, akoestiek, privacy en ergonomie kunnen stress gerelateerde klachten worden verminderd en zoveel mogelijk voorkomen worden. Door uzelf in een optimale werkomgeving te trainen in gezond(er) werken heeft stress minder grip op u.

Bekijk de producten van Mikomax en Bejot

Ergonomie

Akoestiek & Privacy

Onze professionals

Wij zijn de exclusieve importeur van de merken Bejot en Mikomax, u kunt via ons de producten aanschaffen.
Wij hebben een dealernetwerk gevestigd door de gehele Benelux, zodat u de producten ook kunt bekijken en aanschaffen bij u in de buurt.
Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

BETO BV

Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we diverse organisaties om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen en ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang.

Bij Hardeveld

Vanuit onze passie voor werkplek- en projectinrichting en een gezonde leefstijl geloven wij dat je met een inspirerende en vitale werkomgeving het optimale uit je medewerkers kunt halen. Een werkomgeving die stimuleert tot creativiteit, beweging en een ontspannen werkhouding.

Inside Office

Projectinrichting, kantoorartikelen, printoplossingen en presentatiesystemen zijn écht ons ding! Kortom: wij hebben alles wat een kantoor nodig heeft. Wij handelen vanuit onze passie, leveren creatieve ideeën, geven het gevoel van thuis en stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk.

IVA Groep

Het antwoord is simpel, onze naam staat voor ‘In Voor Alles’, al sinds 1985. IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen.

Martin Cuypers

Om voor jou dé perfecte kantooromgeving te realiseren werken wij samen op een transparante manier met specialisten op diverse vakgebieden. Een werkomgeving waarin de medewerkers centraal staan en zich thuis voelen, zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Noordhuis

Het gemak van één totaalleverancier. Noordhuis ziet het kantoor als een 360 graden lekkerwerkenconcept. Een concept dat zich ontvouwt rondom de klant. Wij zijn ingericht om onze ideeën, diensten en producten bij te laten dragen aan de ervaring: ‘Thuis op kantoor’.

Offex

Wij geloven in persoonlijk contact en een goed advies. Het team van Offex Projectinrichters bestaat uit betrokken mensen die graag voor u aan de slag gaan. Daarnaast leveren specifieke kennis en ervaring een belangrijke bijdrage aan de optimale inrichting van uw kantoor of project.

Weststrate

We leveren kantoorartikelen en (medische) disposables aan zorginstellingen en scholen en verzorgen de projectinrichting voor kantoren, spreekkamers, kantines, klaslokalen en audiovisuele ruimtes. Weststrate is uw veelzijdige specialist. Met een wereldwijd netwerk aan leveranciers kunnen we leveren wat u zoekt.

Contact met Mikomax

Wij helpen u graag aan meer informatie omtrent het anti stress concept, dus stel ons gerust een vraag! Bij stress preventief advies en/of advies voor een hiervoor ondersteunende kantoorinrichting zijn we u ook graag van dienst!

3 + 2 = ?

Over ons

Wij zijn Mikomax Nederland BV en wij hebben de kantoormeubelmerken Mikomax en Bejot in ons assortiment. Bij ons kunt u terecht wanneer u de producten wilt kopen, u vragen heeft over de kantoormeubelen of wanneer u graag meer informatie ontvangt.

Mikomax Nederland BV
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
040-2565625

Bekijk alle producten van Mikomax

Nieuwsbrief

Schrijf je in de voor de nieuwsbrief van Mikomax en Bejot en mis niets op het gebied van kantoorinrichting.

Blog

Mikomax-anti-stress-preventie-oorzaken-werkstress-akoestiek-privacy
Mikomax-Bejot-Design-District-kantoorinrichting-kantoormeubelen-3
vannelle-fabriek-design-district-mikomax

Hush Family