Kantoorinrichting bij Mikomax

Wij zijn een voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers en het voorkomen van beroepsziekte nummer 1 op kantoor; stress. 

Maar wie zijn wij? Wij zijn Mikomax Nederland BV, importeur van kantoormeubilair.

Voor kantoormeubilair, een update van uw huidige kantoorinrichting of advies voor een volledig nieuwe kantoorinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken vanuit behoeftes, oplossingen en het voorkomen van problemen op kantoor.

Niet alleen een design kantoorinrichting, maar ook één die centraal staat voor de gezondheid en welzijn van de medewerkers.

Het vinden en vasthouden van werknemer is voor veel organisaties en bedrijven een grote uitdaging. Een aantrekkelijke en gezonde werkplek / kantooromgeving is hierbij van belang. Wij bieden diverse mogelijkheden die gunstig zijn voor het werkgeluk, welzijn en productiviteit van uw medewerkers, die toe te passen zijn in uw kantoorinrichting. Neem contact op en wij helpen u verder naar!

Anti stress kantoorinrichting

Meer dan een derde van het werk gerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress. Dit kostte werkgevers €2,5 miljard en de gemiddelde werkstress verzuimkosten per werknemer bedragen €8.200. Desondanks wordt er binnen een kantoorinrichting te weinig rekening gehouden met stresspreventie. Bij velen gaat design boven functioneel, behoeftes en de gezondheid van de medewerkers. Stress wordt dan later geconstateerd en dan komt men erachter dat de kantoorinrichting niet aansluit op het advies voor het verminderen van stress. Daarom zijn wij een voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers. Neem contact op en wij vertellen u graag meer! Lees meer over het anti stress >

Mikomax-Anti-Stress-handboek-voorzijde

Anti stress handboek

In het handboek staan een aantal feiten, oorzaken, gevolgen en oplossingen van werkstress beschreven en welk product voor een bepaalde oplossing ondersteuning biedt.

INTERESSE? PRIJS AANVRAGEN? MEER INFORMATIE? WIJ HELPEN U GRAAG!

Vul uw gegevens in of bel 040-2565625

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Mikomax en Bejot en mis niets op het gebied van kantoorinrichting.

Blog

Mikomax-Hushoffice-Hush-Meet-kantoormeubelen-kantoorinrichting (2)
Mikomax-Hush-Meet-mobiele-akoestische-vrijstaande-vergaderruimte-vergader-unit-cabine-pod-10-DESKTOP-VT4DK4S
Mikomax-Hush-akoestische-mobiele-unit-belcel-vergaderruimte-werkplek-40
Mikomax-Hush-meet-phone-kantoormeubilair-kantoormeubelen-kantoorinrichting-kantoorinterieur (25)

SPRB

Mikomax-corona-proof-kantoor