Kantoorinrichting bij Mikomax

Wij zijn een voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers en het voorkomen van beroepsziekte nummer 1 op kantoor; stress. 

Maar wie zijn wij? Wij zijn Mikomax Nederland BV, wij zijn producent van kantoormeubilair en houden ons bezig met het inrichten en upgraden van kantoren. Momenteel is stress een groot probleem binnen werkend Benelux en daarom hebben wij ons hier in gespecialiseerd. Wij hebben een netwerk van opgeleide anti-stress professionals door de gehele Benelux, zodat u advies kunt krijgen bij u in de buurt.

Voor kantoormeubilair, een update van uw huidige kantoorinrichting of een volledig nieuwe kantoorinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken vanuit behoeftes, oplossingen en het voorkomen van problemen op kantoor. Onze merken spelen hier perfect op in.

Niet alleen een design kantoorinrichting, maar ook één die centraal staat voor de gezondheid en welzijn van de medewerkers.

Anti stress kantoorinrichting

Meer dan een derde van het werk gerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress. Dit kostte werkgevers €2,5 miljard en de gemiddelde werkstress verzuimkosten per werknemer bedragen €8.200. Desondanks wordt er binnen een kantoorinrichting te weinig rekening gehouden met stresspreventie. Bij velen gaat design boven functioneel, behoeftes en de gezondheid van de medewerkers. Stress wordt dan later geconstateerd en dan komt men erachter dat de kantoorinrichting niet aansluit op het advies voor het verminderen van stress. Daarom zijn wij een voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers. Neem contact op en wij vertellen u graag meer! Lees meer over het anti stress >

Mikomax-Anti-Stress-handboek-voorzijde

Anti stress handboek

In het handboek staan een aantal feiten, oorzaken, gevolgen en oplossingen van werkstress beschreven en welk product voor een bepaalde oplossing ondersteuning biedt.

Download hier het Anti Stress Handboek, vul uw email adres in!

Contact met Mikomax

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen, advies, informatie over een anti stress kantoorinrichting, advies op het gebied van stresspreventie en gezond werken, catalogussen en meer!

Wanneer u hieronder uw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om samen tot de juiste vervolgactie te komen.

Wij zijn een voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers en het voorkomen van beroepsziekte nummer 1 op kantoor; stress.

Mikomax Nederland BV Routebeschrijving

Bekijk alle producten van Mikomax

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Mikomax en Bejot en mis niets op het gebied van kantoorinrichting.

Blog

Mikomax-Hush-Meet-mobiele-akoestische-vrijstaande-vergaderruimte-vergader-unit-cabine-pod-10-DESKTOP-VT4DK4S
Mikomax-Hush-akoestische-mobiele-unit-belcel-vergaderruimte-werkplek-40
GOB-SPRB-kantoorinrichting-123

SPRB

Mikomax-corona-proof-kantoor
Mikomax-Nest-zit-sta-bureau-05
Mikomax-ergonomie

Ergonomie