Mikomax Nederland

“Kantoorinrichting is onze passie en het is ons doel om in samenwerking met de klant voor de beste en slimste oplossingen te kiezen. Ons doel is om uw medewerkers prettig te laten werken en beter te laten presteren. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een uitstekend advies!”

Bent u op zoek naar kantoormeubelen die oplossingen bieden op de werkvloer met een uniek design? Dan bent u bij Mikomax Nederland BV op het juiste adres! Het familiebedrijf is de officiële en exclusieve importeur van het merk MIKOMAX SMART OFFICE. Zij produceren kantoormeubilair omtrent flexibiliteit, akoestiek en ergonomie. Unieke oplossingen voor hedendaagse problemen op de werkvloer.

Een productgamma aan innovatieve en gepatenteerde producten zoals de Stand Up en Hush collectie. Wij blijven ontwikkelen en zorgen zo voor een eigentijdse en up-to-date kantoormeubelen voor ieder kantoor!

Naast het kantoormeubelen merk Mikomax zijn wij ook de officiële en exclusieve importeur van het merk BEJOT. Bejot is voornamelijk gespecialiseerd in soft seating. Deze twee merken vullen elkaar aan op het gebied van kantoorinrichting.

Waarom de kantoormeubelen van Mikomax?

  • Design en topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs,
  • gepatenteerde innovatieve producten,
  • totaaloplossingen voor de inrichting van receptie tot directie,
  • flexibiliteit en veelzijdigheid door verschillende componenten te combineren,
  • mogelijkheid tot aanpassing of wijziging van de producten overeenkomstig naar uw wensen,
  • en 10 jaar nalevering en 2 jaar garantie op kwaliteit en constructie.