Mikomax Nederland

Momenteel is stress een groot probleem binnen werkend Benelux en daarom hebben wij ons hier in gespecialiseerd. Wij kunnen u voorzien van advies en kunnen u daarbij een ondersteunende kantoorinrichting aanbevelen. Momenteel wordt er binnen een kantoorinrichting te weinig gekeken naar stresspreventie. Stress wordt later geconstateerd en dan komt men erachter dat de kantoorinrichting niet het advies op het verminderen van stress ondersteunt.

Bent u op zoek naar een kantoorinrichting / kantoormeubelen die oplossingen bieden op de werkvloer met een uniek design? Dan bent u bij Mikomax Nederland BV op het juiste adres! Het familiebedrijf is de officiële en exclusieve importeur van onder andere het merk MIKOMAX SMART OFFICE. Mikomax produceert kantoormeubilair omtrent flexibiliteit, akoestiek en ergonomie. Unieke oplossingen voor hedendaagse problemen op de werkvloer (bijvoorbeeld werkstress). Wij geven advies en verkopen deze producten binnen de gehele Benelux!

Een productgamma aan innovatieve en gepatenteerde producten zoals de Stand Up en Hush collectie. Wij blijven ontwikkelen en zorgen zo voor eigentijdse en up-to-date kantoormeubelen voor ieder kantoor!

Waarom een kantoorinrichting / de kantoormeubelen van Mikomax?

  • Wij geven u advies op het gebied van stresspreventie op kantoor en kunnen u een ondersteunende kantoorinrichting adviseren,
  • design en topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs,
  • gepatenteerde innovatieve producten,
  • totaaloplossingen voor de inrichting van receptie tot directie,
  • flexibiliteit en veelzijdigheid door verschillende componenten te combineren,
  • mogelijkheid tot aanpassing of wijziging van de producten afgestemd op uw wensen,
  • en 10 jaar nalevering en 2 jaar garantie op kwaliteit en constructie.