Over Mikomax Nederland

“Kantoorinrichting is onze passie en het is ons doel om in samenwerking met de klant voor de beste en slimste oplossingen te kiezen. Ons doel is om uw medewerkers prettig te laten werken en beter te laten presteren. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een uitstekend advies!”

Mikomax Nederland is een familiebedrijf en de officiële en exclusieve importeur van de merken MIKOMAX SMART OFFICE en BEJOT. Zij produceren kantoormeubilair, zitmeubilair en softseating. De combinatie van de collecties zorgen voor een volledig productgamma voor het inrichten van ieder kantoor en hotel. De laatste jaren hebben wij onze samenwerking op basis van de productontwikkeling geïntensifieerd en dit heeft geleid tot innovatieve en gepatenteerde producten als STANDUP en HUSH. Wij blijven door ontwikkelen en zorgen zo voor een eigentijdse en up-to-date productgamma voor ieder kantoor! 

 

 

STRIJP-S VIDEOLAB

Vanaf 2015 is Mikomax Nederland BV gevestigd in Eindhoven op Strijp-S, een inspirerende omgeving waar wij beschikken over een goed bereikbare locatie met showroom. Hier tonen wij u op diverse locaties onze collecties en oplossingen.

Stijlvol meubilair in diverse designs van topkwaliteit waar eindeloos mee te variëren valt. Tevens besteden wij veel aandacht aan de ergonomische aspecten van onze producten.

In Nederland werken wij met een exclusief netwerk van dealers, die wij zorgvuldig selecteren. Mikomax Nederland BV vertegenwoordigt ook in België en Luxemburg de producten van Mikomax.