fbpx

  Project Gewestelijke Overheidsdienst Brussel – Brussel Fiscaliteit

  In samenwerking met Pami
  Locatie: Iris Tower te Brussel
  Aantal verdiepingen: 32
  Aantal Hushoffice units: 174

  174 Hushoffice units!

  Het is de grootste order aan Hushoffice units ooit voor ons als Mikomax Nederland.

  Naast dat het een grote order was had het ook een enorme tijdsdruk van order tot levering. Dat we zoveel Hushoffice units hebben kunnen bestellen, produceren en leveren in een recordtempo, daar staan we nog steeds versteld van! Dit vergde natuurlijk snel schakelen tussen diverse partijen en iedereen zijn volledige en beste inzet. Zonder onze hardwerkende collega’s en een goede samenwerking met Pami, Mikomax Polen en MP montage had dit nooit zo’n goed eindresultaat opgeleverd. En wat zijn we trots! We laten daarom ook graag een aantal collega’s aan het woord over hun ervaringen en belevingen betreffende deze order.

  Danielle Boon – Office Manager

  “Kunnen jullie 174 Hushoffice units leveren en monteren in 4 weken? “, vroeg onze dealer.  ” Ja hoor”, zei mijn collega Tim. Lichtelijk in paniek vroeg ik me af, hoe gaan we dat doen? Krijgen we al die units op tijd uit productie en is het logistiek gezien überhaupt mogelijk om alles op tijd bij de klant te leveren én monteren op 32 verdiepingen? Samen met de fabriek, onze afdeling Planning en de jongens van het montageteam hebben we bij elkaar gezeten en een strak schema gemaakt. Ok, dacht ik, met dit schema moet het lukken, we gaan ervoor! En voila, door goede communicatie met zowel de klant, de fabriek en het montageteam hebben we dit varkentje toch mooi gewassen!

  Trots op Mikomax!!

  Stilte. Privacy. Comfortabel. Compact. Mobiel. Flexibel. Kostenefficiënt.
  De Hushoffice familie speelt in op de behoeftes op kantoor.

  Tim van de Bovenkamp – Accountmanager / Dealer Manager Zuid Nederland & België

  Midden 2020 kwam er een telefoontje binnen voor een project. Dit komt dagelijks voor, maar nu ging het echter om onze dealer Pami die bezig was met een project voor de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel / Brussel Fiscaliteit die naar een nieuw gebouw in Brussel verhuisde. Een project met 34x hushPhone, 55x hushMeet.S en 85x hushMeet. Dit was andere koek. Na offertes, vele gesprekken, voorzien van allerhande benodigde documenten kwam het verzoek dat het voor eind 2020 klaar moest zijn. Na het toekennen van de order was de tijd erg krap om alles op te leveren. Dankzij goed overleg met de fabriek konden we tijdig starten met de levering. Het waren uiteindelijk 12x volle vrachtwagens, een goede planning en hard werken door de monteurs om dit op tijd af te hebben. We waren zelfs voor de deadline klaar. Wat een topprestatie van iedereen om trots op te mogen zijn!

  Karin Dijksterhuis – voormalig Medewerker Planning en Customer Service

  Zo’n groot project, wat een uitdaging! 174 Hushoffice units produceren, leveren en monteren met een erg korte deadline. Wat was dat spannend zeg. Halen we het wel? Dat was de grote vraag. Met goede moed ertegenaan. Het eerste wat gedaan moest worden was alle informatie verzamelen. Waar moet alles komen te staan en op welke verdieping? Wat zijn de prioriteiten? En ga zo maar door. Toen dit uiteindelijk bekend was kon ik beginnen met het plannen van het transport naar Brussel. In overleg met het montageteam besloten we om 3 transporten per week te doen. In totaal waren er 12 vrachtwagens nodig.  Een strakke weekplanning zorgde ervoor dat alles tijdig geleverd werd. Naast het transport moest ik ook zorgen voor overige aspecten zodat het montage team hun werk kon doen, zoals het regelen van containers en een heftruck. Bij het eerste transport steeg de spanning, hopelijk gaat alles goed. Uiteindelijk kwam het verlossende woord: alles verliep perfect en de montage kon beginnen. De focus lag nu op het contact met het montageteam. Loopt alles goed of moet er iets extra´s geregeld worden? Gelukkig konden we dingen vrij snel oplossen en was alles tijdig klaar. Dit was een fantastisch project om aan mee te werken en wat ben ik trots op iedereen die deze klus tot een succes heeft gebracht.

  AFBEELDINGEN

  Interesse / Prijs aanvragen / Meer informatie? Wij helpen u graag!

  2 + 2 = ?

  Hushoffice collectie

  Klik op onderstaande knop en bekijk de gehele Hushoffice collectie!

  Een collectie aan koplopers binnen de markt van akoestische units.

  Op de webpagina vindt u verdere informatie en afbeeldingen van onze top collectie.

  Benieuwd naar onze producten, plaatsingen, trends en ontwikkelingen?

  Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.