Onze partners

 

Bejot,

Kantoormeubelen die staan voor een uniek design, hoge kwaliteit en goede ergonomie. De collecties van Bejot bestaan voornamelijk uit soft seating en zijn echte eye-catchers. Mikomax Nederland is ook de exclusieve en officiële importeur van Bejot. Ga hier naar de website van Bejot Nederland voor meer informatie!

RIM,

Gezond zitten is hun motto! Het bedrijf produceert en verkoopt stoelen in lijn met een gezonde kantooromgeving. Ergonomie speelt een belangrijke rol bij de kantoormeubelen van RIM. Mikomax Nederland importeert en verkoopt ook de producten van RIM binnen de Benelux, dus voor meer informatie of overige aspecten kunt u CONTACT met ons opnemen!

Sens beweegt je,

Helpt u bij het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit. Een onderdeel van Sens beweegt je is Sens in bedrijf. Vitale medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal van een bedrijf. Sens in bedrijf adviseert bedrijven op het gebied van gezondheidsmanagement en traint medewerkers in gezond werken. De producten van Mikomax sluiten goed aan op het fenomeen gezond werken.