Bijbaan Online Marketing en Webdesign

Wil jij relevante werkervaring opdoen op het gebied van online marketing en webdesign om jouw cv te boosten? Reageer dan snel!

Wij zoeken een gedreven persoon die ons een handje gaat helpen om het design van de website aan te passen en de website hoog te laten scoren binnen de zoekresultaten. Een snelle leerling die goed zelfstandig kan werken en een pietje precies is. Deze bijbaan staat goed op jouw cv en je leert tijdens deze bijbaan meer over online marketing en het maken van websites. Je hebt geen werkervaring of opleiding nodig om te beginnen met deze bijbaan. Wij zullen jou, indien nodig, alles leren, maar affiniteit met online marketing en websites is wel gewenst.

Mikomax Nederland is de exclusieve importeur van de kantoormeubelmerken Mikomax en Bejot. Wij hebben een assortiment aan bijzondere kantoormeubelen die oplossingen bieden op kantoor. Mikomax is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven en via ons klantennetwerk verkopen wij onze merken binnen de gehele Benelux.

Naast een leerzame bijbaan, krijg je leuke collega’s met een informele werksfeer! Er zijn flexibele werktijden van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 17:00 uur. Het liefst ben je minstens acht uur per week beschikbaar en kan je zo snel mogelijk beginnen. Je werkzaamheden zullen op het kantoor in Eindhoven plaatsvinden.

Spreekt deze bijbaan jou aan?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief!

Naomi van Bezouw
T: 040-2565625
E: marketing@mikomax.nl

Mikomax-bijbaan-online-marketing-webdesign