anti-stress-stresspreventie-gezond-werken

Op 23 mei 2019 organiseerde wij van Mikomax Nederland het Anti Stress evenement. Het evenement waarbij we de deelnemers meer gingen leren over Stresspreventie en Gezond Werken en het adviseren van een hierbij ondersteunende kantoorinrichting. Het evenement werd georganiseerd in het Van Der Valk Hotel De Bilt – Utrecht. Een prachtige locatie waar we een prachtige zaal ter beschikking hadden met grote ramen en een lichtkoepel, die zorgden voor veel daglicht en uitzicht op het platteland. De koffie en de mini pattenserie stonden klaar en de dag kon beginnen. Rond 10 uur waren alle deelnemers aanwezig en gaf onze directeur Mark Tak het welkomstwoord. Waarbij hij in eerste instantie iedereen bedankte voor hun aanwezigheid op het Anti Stress evenement.

Hierna begon de workshop Stresspreventie gegeven door Mirjam Mulder van Sens Beweegt Je. Waarin onder andere de definitie van stress, stress signalen, de relatie tussen stress en prestatie en de oplossingen werden uitgelegd. Een zeer interessante workshop waarbij alle deelnemers direct gingen nadenken over het implementeren van deze informatie binnen een kantoorinrichting. Een interactieve sessie waarbij iedereen vragen durfde te stellen over het voorkomen van stress op kantoor.

Na de eerste workshop gingen we op het terras in de buitenlucht lunchen. Een lunch waarbij keuzes maken moeilijk was en de zon volop scheen. Een gezellige informele sfeer en goed eten stond centraal. De lunch duurde dan ook iets langer dan gepland, want iedereen ging voor een tweede of derde ronde.

Met een volle maag ging de tweede workshop Gezond Werken van start. Deze workshop werd gegeven door Marjolein Scheepens van Sens Beweegt Je. De workshop zorgde voor nieuwe inzichten in het gezond gebruik maken van kantoormeubelen en een gezonde manier van werken. Ook dit was een interactieve workshop waarbij iedereen vragen durfde te stellen en actief meedeed.

Nadat de laatste workshop was afgelopen gaven wij een presentatie omtrent het Anti Stress handboek, een stress preventieve kantoorinrichting en de toekomstplannen binnen (online) marketing en communicatie. Daarna was het tijd voor een borrel! Hapjes en drankjes werden in de buitenlucht genuttigd en dit was de perfecte afsluiting van het Anti Stress evenement. Een informatieve, maar ook gezellige dag!

Nu beschikken wij en onze opgeleide dealers over de informatie om een advies te geven op het gebied van stresspreventie en gezond werken en hierbij een passende kantoorinrichting te adviseren. Je hoort nog van ons!

“Goed inzicht in “wat is stress” gekregen”

“Een aantal dingen gehoord vandaag die ik mee kan nemen in het verhaal van ergonomisch en stress preventief werken, top!”

Ik wil een stress preventieve kantoorinrichting!

“Prima workshop met een interessant item. Goed dat jullie dit met een commercieel vervolg opvolgen. Bedankt hiervoor!”

Volg ons!

Blijf op de hoogte van alle updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Mikomax-stand-up-r-verstelbaar-bureau-kantoormeubelen-ergonomisch-kantoormeubilair-kantoorinrichting-2